Vind je favoriete vakantieplek

V Vraag 1 van 3: Ik ga...

V Vraag 2 van 3: Ik kom met een groep

V Vraag 2 van 3: Ik kampeer het liefst

V Vraag 3 van 3: Ik ga het liefst naar

V Vraag 3 van 3: Ik ga het liefst

Hoe werkt dit?

Op basis van uw wensen en eisen zoeken wij voor u de camping of groepsaccommodaties die voor u geschikt zijn. Beantwoord de drie vragen en druk vervolgens op de knop "vinden". Het resultaat van uw zoekopdracht ziet u direct in beeld. Alle getoonde resultaten voldoen aan de door u gestelde wensen, de volgorde waarin de resultaten worden gepresenteerd heeft hierbij geen invloed.

Zoekresultaten

De Woensberg - Warrekam De Woensberg - Warrekam

De Warrekam is een klein, beschut veldje bij de ingang van de camping. De Warrekam heeft 12 plaatsen en een eigen sanitairgebouw bij de ingang van de veld.

Het Horstmannsbos - Bosuil Het Horstmannsbos - Bosuil

De Bosuil is een klein kampeerveld direct bij de ingang van de camping en tegenover de receptie. Net als alle andere velden wordt dit veld omringd door bomen zodat u zich echt in een bos waant.

De Holenberg - 't Stekkie De Holenberg - 't Stekkie

't Stekkie is een bosstrook met verschillende plaatsen voor kleine tentjes. Je hebt het bijna het idee dat je aan het wildkamperen bent...

Horstmannsbos - Seizoen Bonte Specht Horstmannsbos - Seizoen Bonte Specht

De Bonte Specht ligt ook achter op de camping vlakbij de zandverstuivingen en het sanitairgebouw. De naam is goed gekozen, vanaf uw kampeerplaats kunt u de specht horen in het bos.

De Paasheuvel - Trekkers Grote Schotkamp De Paasheuvel - Trekkers Grote Schotkamp

Het Grote Schotkamp is een klein rond terrein dat vaak benut wordt door tentkampeerders. In het midden van het veld ligt een kampvuurplaats. Dit veld heeft een centrale ligging.

De Paasheuvel - Finse Blokhutten De Paasheuvel - Finse Blokhutten

Voor een sfeervolle overnachting is een Finse Blokhut de slaapplek bij uitstek. Een Finse Blokhut is geheel gemaakt van hout en is geschikt om het hele jaar in te verblijven met vier of vijf personen!

De Holenberg - Caravan De Holenberg - Caravan

Op camping De Holenberg heeft u keuze uit twee kampeervelden voor caravans en tenten. In het familiebos heeft u veel privacy in een echte bosomgeving. U kunt er echter ook voor kiezen te verblijven op de Dreefweide, een meer open veld met veel zon.

De Paasheuvel - Seizoen De Peppel De Paasheuvel - Seizoen De Peppel

De Peppel is in 2010 compleet heringericht in de vorm van een vlinder. Dit terrein heeft ruime plaatsen met midden op het veld speeltoestellen. Dit veld heeft een "eigen" toiletgebouw.

Activiteitenprogramma Groot Activiteitenprogramma Groot

Dit activiteitenprogramma kost €23,50 per persoon en bestaat uit zes activiteiten. U kunt de activiteiten zelf kiezen uit 38 keuzemogelijkheden.

De Woensberg - Weversweide De Woensberg - Weversweide

Weversweide is een ruim vierkant kampeerveld met alleen maar plaatsen langs de rand van het veld. Het ruime middenterrein biedt ruimte voor sport & spel of gewoon een lekkere stoel in de zon.

Het Horstmannsbos - Koolmees Het Horstmannsbos - Koolmees

De Koolmees is een ruim kampeerveld met plaatsen langs de rand van het veld. Dit veld ligt achterop de camping, dicht bij het sanitairgebouw.

Safaritenten Safaritenten

Wilt u echt kamperen maar dan wel met luxe? De sfeervolle safaritent is voorzien van comfortabele meubelen, een keukentje en boxspringbed.

Het Horstmannsbos - Lijster Het Horstmannsbos - Lijster

De Lijster is een groot kampeerveld vlakbij het centrale speeldveldje, het peuterbad en de kantine. Zeer geschikt als u dichtbij de speelfaciliteiten wilt staan.

De Paasheuvel - Mierenbos 2 De Paasheuvel - Mierenbos 2

Mierenbos 2 is een klein langwerpig veldje met in het midden speeltoestellen voor de kinderen. Knus en gezellig typeert dit veld.

Horstmannsbos - Trekkers Torenvalk Horstmannsbos - Trekkers Torenvalk

De Torenvalk is een driehoekig veld nabij de ingang en aan de zijkant van de camping. U heeft rondom het kampeerveld veel ruimte en bent toch dichtbij de receptie en het terras.

De Paasheuvel - Jaarplaats Hertenweide De Paasheuvel - Jaarplaats Hertenweide

De Hertenweide is een leuk veld met jaarplaatsen. Dit veld biedt ruimte voor 25 (sta)caravans en heeft een kinderspeelplaats voor de kleine gasten.

De Holenberg - Trekkershutten De Holenberg - Trekkershutten

De Trekkershut is van oorsprong een houten huisje waar je met vier personen in kunt overnachten. Het grote voordeel is dat je geen tent, slaapmatjes of een kooktoestel mee hoeft te nemen.

Activiteitenprogramma Klein Activiteitenprogramma Klein

Dit activiteitenprogramma kost €13,50 per persoon en bestaat uit zes activiteiten. U kunt de activiteiten zelf kiezen uit 20 keuzemogelijkheden.

De Holenberg - Dreefweide De Holenberg - Dreefweide

De Dreefweide is een ruim en open kampeerveld. Dit veld biedt veel ruitme voor de zon en is lekker overzichtelijk met ruime plaatsen.

De Woensberg - Trekkershutten De Woensberg - Trekkershutten

De Trekkershut is van oorsprong een houten huisje waar je met vier personen in kunt overnachten. Het grote voordeel van de Trekkershut is dat je geen tent, slaapmatjes of een kooktoestel meer hoeft mee te nemen.

De Paasheuvel - Zonnehal De Paasheuvel - Zonnehal

De Zonnehal is één van de drie rijksmonumenten op ons terrein. Deze evenementenhal is in 1938 gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hal biedt plaats aan 700 personen.

Activiteitenprogramma Groot Activiteitenprogramma Groot

Dit activiteitenprogramma kost €23,50 per persoon en bestaat uit zes activiteiten. U kunt de activiteiten zelf kiezen uit 38 keuzemogelijkheden.

De Paasheuvel - Safaritent De Paasheuvel - Safaritent

Wilt u echt kamperen maar dan wel met luxe? De sfeervolle safaritent is voorzien van steigerhouten meubelen, een keukentje en boxspringbed.

De Paasheuvel - Huisje Koos De Paasheuvel - Huisje Koos

Deze verhuuraccommodatie biedt plaats aan 4 personen en is eenvoudig maar karakteristiek ingericht. Voor de liefhebbers van natuurlijk kamperen met een beetje extra comfort.

De Paasheuvel - Seizoen Nieuwekamp De Paasheuvel - Seizoen Nieuwekamp

Nieuwekamp is een groter veld met twee delen. Beide delen hebben een ruim midden terrein met speeltoestellen voor de kinderen. Achter het veld ligt ons eigen speelbos.

De Paasheuvel - Mierenbos 1 De Paasheuvel - Mierenbos 1

Mierenbos 1 is een kleiner veldje met ruime plaatsen aan de rand van het ronde veld. In het midden staan speeltoestellen en een kampvuurplaats. U loopt door een klaphek direct de heide op.

De Holenberg - Seizoensplaats Familiebos De Holenberg - Seizoensplaats Familiebos

Het familiebos op camping de Holenberg is de ideale kampeerplek voor de natuurliefhebber die het echte kamperen wil beleven. Midden in de natuur, veel ruimte en veel privacy.

De Woensberg - Seizoensplaats De Woensberg - Seizoensplaats

Camping de Woensberg bestaat uit 2 "vleugels" , de kampeervelden voor seizoeners liggen aan de oost kant van de camping. Het Sparrekamp bestaat eigenlijk uit een straat met door heggetjes gescheiden kampeerplaatsen. Ten opzichte van het Hazekamp, biedt de Caliskamp meer het gevoel van een kampeerweide. Op het naastgelegen Caliskamp staat een modern toiletgebouw.

De Woensberg - Seizoensplaats Hazekamp De Woensberg - Seizoensplaats Hazekamp

Hazekamp is een klein vierkant kampeerveld in de bosrand van de camping. Dit veld biedt plaats voor 8 caravans. U heeft hier veel privacy en een klein veldje, het toiletgebouw is iets verder weg.

De Paasheuvel - Camperplaats De Paasheuvel - Camperplaats

De 6 camperplaatsen liggen op een groot open veld met veel zon. Vlakbij vindt u de Elspeetsche heide. Er is een speciale voorziening aanwezig met elektra, water (witte slang) en afvoermogelijkheden (gele slang).

De Holenberg - Stacaravan De Holenberg - Stacaravan

De stacaravans op de Moesweide bieden de sfeer van een camping, maar dan met het gemak en comfort van een huurcaravan. De caravans zijn geschikt voor 6 personen.

De Paasheuvel - De Boomgaard De Paasheuvel - De Boomgaard

De Boomgaard is een groter open veld zonder elektra en zonder speeltoestellen. Dit veld heeft geen vaste plaatsnummers en is zeer populair bij trekkers en tentkampeerders.

De Holenberg - Goeij Plekske De Holenberg - Goeij Plekske

Het Goeij Plekske is een veld zonder stroomvoorziening. Dit veld is iets meer open en is ook geschikt voor tenten en caravans.

De Holenberg - Huurtent De Holenberg - Huurtent

Onze huurtent is ideaal voor alle kampeerders die geen eigen tent hebben of geen zin hebben deze mee te nemen. De tent is ingericht voor 2 personen.

De Paasheuvel - Ligweide De Paasheuvel - Ligweide

De Ligweide is een groot open veld met veel zon. Dit veld ligt direct aan de speelplas en de Elspeetsche heide. Er zijn geen speeltoestellen of kampvuurplaatsen aanwezig.

De Paasheuvel - Nieuwekamp De Paasheuvel - Nieuwekamp

Nieuwekamp is een groter veld in de vorm van een vlinder. Beide vleugels hebben een ruim midden terrein met speeltoestellen voor de kinderen. Achter het veld ligt ons eigen speelbos.

De Woensberg - Seizoensplaats Sparrekamp De Woensberg - Seizoensplaats Sparrekamp

Het Sparrekamp bestaat uit een "straat" met kampeerplaatsen gescheiden door heggetjes. Dichtbij Het Sparrekamp vindt u een modern sanitairgebouw.

De Gronselenput - Camperplaatsen De Gronselenput - Camperplaatsen

Camping de Gronselenput is een kleine, sfeervolle camping in Zuid Limburg. Voor campers zijn speciaal verharde kampeerplaatsen aanwezig.

Horstmannsbos - Trekkers Bosstrook Horstmannsbos - Trekkers Bosstrook

De Bosstrook op Het Horstmannsbos is het perfecte voorbeeld van natuurlijk kamperen. In deze uitloper van natuurgebied Het Drouwenerzand is het heerlijk vertoeven.

De Paasheuvel - Trekkers Kleine Schotkamp De Paasheuvel - Trekkers Kleine Schotkamp

Het Kleine Schotkamp is een klein rond terrein dat zeer geschikt is voor trekkers vanwege de overdekte kookgelegenheid op dit veld. Op dit veld zijn tevens een kampvuurplaats en trekkershutten aanwezig.

De Paasheuvel - Seizoen De Akker De Paasheuvel - Seizoen De Akker

Kampeerveld Akker is een rond terrein met ruime plaatsen aan de rand van het veld. In het midden vindt u speeltoestellen. Achter het veld ligt ons eigen speelbos.

Activiteitenprogramma Middel Activiteitenprogramma Middel

Dit activiteitenprogramma kost €18,50 per persoon en bestaat uit zes activiteiten. U kunt de activiteiten zelf kiezen uit 31 keuzemogelijkheden.

Horstmannsbos - Seizoen Groene Specht Horstmannsbos - Seizoen Groene Specht

De Groene Specht is één van de grotere velden op de camping. De 16 kampeerplaatsen staan verspreid langs de rand van het veld. Door de heggetjes tussen de plaatsen is er veel privacy.

Het Horstmannsbos - Buizerd Het Horstmannsbos - Buizerd

De Buizerd is een middelgroot kampeerveld op de camping. Dit kampeerveld ligt dicht bij centrale faciliteiten als de receptie en het peuterbad.

Horstmannsbos - Seizoen Nachtegaal Horstmannsbos - Seizoen Nachtegaal

De Nachtegaal is een klein langwerpig kampeerveld met maar 6 kampeerplaatsen. De plaatsen zijn gescheiden door kleine heggetjes.

De Holenberg - Familiebos De Holenberg - Familiebos

Het familiebos op camping de Holenberg is de ideale kampeerplek voor de natuurliefhebber die het echte kamperen wil beleven. Midden in de natuur, veel ruimte en veel privacy.

De Paasheuvel - Akker De Paasheuvel - Akker

Kampeerveld Akker is een ovaal terrein met ruime plaatsen aan de rand van het veld. In het midden vindt u speeltoestellen. Achter het veld ligt ons eigen speelbos.

De Woensberg - Caravan en tent De Woensberg - Caravan en tent

Camping De Woensberg kent meerdere kampeervelden voor caravans en tenten. Door het open karakter van de velden is de kans op zonneschijn relatief groot.

De Paasheuvel - Trekkers De Boomgaard De Paasheuvel - Trekkers De Boomgaard

De Boomgaard is een groter open veld zonder elektra en zonder speeltoestellen. Dit veld heeft geen vaste plaatsnummers en is zeer populair bij trekkers en tentkampeerders.

De Woensberg - Inslag De Woensberg - Inslag

Inslag is eenzelfde type veld als de Schering, een groter vierkant veld met plaatsen langs de rand van de camping en een paar plaatsen in het midden. Dit is een redelijk open veld waar de zon vrij spel heeft.

De Paasheuvel - Paasheuvelzaal De Paasheuvel - Paasheuvelzaal

De Paasheuvelzaal is een bijzondere vergader- en feestlocatie in het monumentale pand De Paasheuvel. Inclusief een groot terras, kampvuurplaats en directe toegang tot heide en bos.

Trekkersplaatsen Trekkersplaatsen

Camping De Paasheuvel heeft meerdere veldjes die zere geschikt zijn voor trekkers met kleine tentjes, sommige velden hebben geen vaste plaatsnummers en mag er zelf een plekje worden uitgezocht!

Horstmannsbos - Trekkers Buizerd Horstmannsbos - Trekkers Buizerd

De Buizerd is een middelgroot kampeerveld op de camping. Dit kampeerveld ligt dicht bij centrale faciliteiten als de receptie en het peuterbad.

De Paasheuvel - Jaarplaats Buitengoed De Paasheuvel - Jaarplaats Buitengoed

Op dit veld staan luxe winterharde chalets. Op Buitengoed koopt u tevens de grond waarop het chalet staat.

De Paasheuvel - Jaarplaats Sprengenweide De Paasheuvel - Jaarplaats Sprengenweide

Dit is ons grootste veld met jaarplaatsen. Dit veld heeft 53 ruime plaatsen met veel privacy. Er is een kinderspeelplaats op dit veld aanwezig.

Horstmannsbos - Seizoen Merel Horstmannsbos - Seizoen Merel

De Merel is een zeer klein veld met maar vier plaatsen aan de buitenrand van de camping. Dit is het perfecte veld voor echte rustzoekers, veel privacy en bijna geen buren.

Activiteitenprogramma Middel Activiteitenprogramma Middel

Dit activiteitenprogramma kost €18,50 per persoon en bestaat uit zes activiteiten. U kunt de activiteiten zelf kiezen uit 31 keuzemogelijkheden.

Het Horstmannsbos - Trekkershutten Het Horstmannsbos - Trekkershutten

De Trekkershut is van oorsprong een houten huisje waar je met vier personen in kunt overnachten. Het grote voordeel van de Trekkershut is dat je geen tent, slaapmatjes of een kooktoestel meer hoeft mee te zeulen.

De Holenberg - Seizoensplaats De Holenberg - Seizoensplaats

Op camping De Holenberg heeft u keuze uit twee kampeervelden voor caravans en tenten. In het familiebos heeft u veel privacy in een echte bosomgeving. U kunt er echter ook voor kiezen te verblijven op de Dreefweide, een meer open veld met veel zon.

Safaritenten Safaritenten

Wilt u echt kamperen maar dan wel met luxe? De sfeervolle safaritent is voorzien van comfortabele meubelen, een keukentje en boxspringbed.

De Woensberg - Schering De Woensberg - Schering

Schering is een groter vierkant veld met plaatsen langs de rand van de camping en een paar plaatsen in het midden. Dit is een redelijk open veld waar de zon vrij spel heeft.

De Paasheuvel - Jaarplaatsen De Paasheuvel - Jaarplaatsen

De Paasheuvel heeft meerdere velden speciaal voor jaarplaatsen, naar keuze inclusief water- en gasaansluitingen, cai en 16 elektra ampère.

De Woensberg - Trekkersterrein De Woensberg - Trekkersterrein

Het trekkersterrein ligt in een bosstrook aan de zijkant van de camping. In deze bosstrook kunt u kleine koepeltentjes kwijt voor maximaal 2 personen.

De Woensberg - Zwaluwkamp De Woensberg - Zwaluwkamp

Zwaluwkamp is het laatste veld op dit gedeelte van de camping. Dit kleinere kampeerveld biedt plaats aan 9 caravans.

Het Horstmannsbos - Bosstrook Het Horstmannsbos - Bosstrook

De Bosstrook op Het Horstmannsbos is het perfecte voorbeeld van natuurlijk kamperen. In deze uitloper van natuurgebied Het Drouwenerzand is het heerlijk vertoeven.

De Gronselenput - Trekkersplaatsen De Gronselenput - Trekkersplaatsen

Op de Gronselenput is tevens plaats voor trekkerstentjes. Dit veld heeft, met een beetje inlevingsvermogen, de vorm van een banaan en biedt plaats aan meerdere koepeltentjes.

De Woensberg - Seizoensplaats Caliskamp De Woensberg - Seizoensplaats Caliskamp

Caliskamp is een groot open kampeerveld. Op het Caliskamp is een modern sanitairgebouw aanwezig. Het tweede deel bestaat uit een "straat" met kampeerplaatsen gescheiden door heggetjes.

De Paasheuvel - Camperplaats De Paasheuvel - Camperplaats

De 6 camperplaatsen liggen op een groot open veld met veel zon. Vlakbij vindt u de Elspeetsche heide. Er is een speciale voorziening aanwezig met elektra, water (witte slang) en afvoermogelijkheden (gele slang).

De Holenberg - Camperplaats Dreefweide De Holenberg - Camperplaats Dreefweide

De dreefweide is een open kampeerweide met ruime plaatsen langs de rand van het veld. De plaatsen zijn van gras en niet verhard.

Safaritenten Safaritenten

Wilt u echt kamperen maar dan wel met luxe? De sfeervolle safaritent is voorzien van comfortabele meubelen, een keukentje en boxspringbed.

Seizoensplaatsen Seizoensplaatsen

Wist u dat u een volledig seizoen bij de Paasheuvelgroep kunt kamperen zonder dat u meteen vast zit aan één specifieke plek? Wij noemen dit ook wel de zwerfplek.

De Gronselenput - Seizoensplaats De Gronselenput - Seizoensplaats

Camping de Gronselenput is een kleine, sfeervolle camping in Zuid Limburg. Vanaf uw kampeerplaats heeft u perfect overzicht over de gehele camping.

De Paasheuvel - Jaarplaats Achter de Bult De Paasheuvel - Jaarplaats Achter de Bult

Achter de Bult is een speels ingericht veld met meerdere, gelijk uitziende, caravans. Een mooi veld voor onze jaargasten.

Het Horstmannsbos - Pimpelmees Het Horstmannsbos - Pimpelmees

De Pimpelmees is een gezellig kampeerveld vlakbij de zandverstuivingen achterop de camping. Ideaal voor families met kinderen.

Horstmannsbos - Seizoen Sperwer Horstmannsbos - Seizoen Sperwer

De Sperwer is een langwerpig veld aan de rand van de camping. U heeft geen directe overburen. De Sperwer is een klein veld met maximaal 7 plaatsen.

De Paasheuvel - Grote Schotkamp De Paasheuvel - Grote Schotkamp

Het Grote Schotkamp is een klein rond terrein dat vaak benut wordt door tentkampeerders. In het midden van het veld ligt een kampvuurplaats. Dit veld heeft een erg centrale ligging.

Caravan en tentplaatsen Caravan en tentplaatsen

Camping De Paasheuve bestaat uit meerdere kleine kampeerveldjes en één groter kampeerveld direct aan de natuurlijke zwemplas. Centraal op het terrein van de camping vindt je een houten speeltuin met aangrenzend een eetcafé met gezellig terras.

De Paasheuvel - Trekkershutten De Paasheuvel - Trekkershutten

De trekkershut is van oorsprong een houten huisje waar je met vier personen in kunt overnachten. Het grote voordeel van een trekkershut is dat je geen tent, slaapmatjes of een kooktoestel meer hoeft mee te nemen, deze staan al in de hut!

De Woensberg - Warrekam De Woensberg - Warrekam

De Warrekam is een klein, beschut veldje bij de ingang van de camping. De Warrekam heeft 12 plaatsen en een eigen sanitairgebouw bij de ingang van de veld.

De Paasheuvel - Stacaravans De Paasheuvel - Stacaravans

Voor een luxe overnachting op de gezellige familiecamping De Paasheuvel is een stacaravan de slaapplek bij uitstek. Voor gasten van de stacaravans is een speciaal veld ingericht.

De Gronselenput - Kampeerveld De Gronselenput - Kampeerveld

Camping de Gronselenput is een kleine, sfeervolle camping in Zuid Limburg. Vanaf uw kampeerplaats heeft u perfect overzicht over de gehele camping.

Het Horstmannsbos - Torenvalk Het Horstmannsbos - Torenvalk

De Torenvalk is een driehoekig veld nabij de ingang en aan de zijkant van de camping. U heeft rondom het kampeerveld veel ruimte en bent toch dichtbij de receptie en het terras.

Activiteitenprogramma Klein Activiteitenprogramma Klein

Dit activiteitenprogramma kost €13,50 per persoon en bestaat uit zes activiteiten. U kunt de activiteiten zelf kiezen uit 20 keuzemogelijkheden.

De Paasheuvel - Heideveld (comfortplaatsen) De Paasheuvel - Heideveld (comfortplaatsen)

Het Heideveld is een knus veldje met comfortplaatsen, dit houdt in dat u naast elektra ook een eigen water- en rioolaansluiting heeft. Dit veld grenst aan de Elspeetsche heide.

Zoekresultaten

Koetshuis Koetshuis

Het Koetshuis is een geheel vrijstaande groepsaccommodatie, op het fraaie landgoed De Grote Bunte. Dit verblijf op de Veluwe heeft een grote eet –en recreatiezaal met een ruime keuken...

De Hertekolk De Hertekolk

Op een groot bosterrein bij Epe is in 1998 een unieke ecologische accommodatie voor groepen tot 52 personen gebouwd. Groepsaccommodatie De Hertekolk ligt in een prachtige natuurlijke omgeving met veel privacy.

Tentenkamp Tentenkamp

Op kamp gaan - kamperen- doe je met een tent! Verblijven en slapen in de natuur. 's Avonds gezellig rond het kampvuur...

De Koekoek De Koekoek

De Koekoek is een nieuwe groepsaccommodatie op de Paasheuvel. Grenzen aan de Elspeetsche heide en bos is dit groepsverblijf zeer geschikt voor die groepen die willen genieten van de Veluwe. De accommodatie is zeer ruim...

Het Eekhuus Het Eekhuus

Op de prachtige Veluwe, nabij Vierhouten staat het Eekhuus. Dit verblijf is een houten gepotdekseld huis. Op het perceel 625m2, staan de blokhutten gezellig bij elkaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig, op loopafstand bevindt zich het...

De Kiet De Kiet

Op de Holenberg in Noord-Brabant, staan twee gezellige 'dorpen' met blokhutten van drie bij vier meter. Elke blokhut biedt slaapplaats aan maximaal acht personen. De dorpen zijn...

De Korenbloem De Korenbloem

De Korenbloem is een ruime 44-persoons accommodatie die garant staat voor een aangenaam verblijf. Als u meer personen wilt onderbrengen dan kunt u groepsaccommodatie de Korenbloem combineren met de aangrenzende Pinksterbloem of...

De Pinksterbloem De Pinksterbloem

Omringd door bos en heide op loopafstand ligt groepsverblijf De Pinksterbloem, een gezellige groepsverblijf voor maximaal 42 personen. Als u meer personen wilt onderbrengen dan kunt u groepsverblijf de Pinksterbloem combineren met...

vd Lindenhoeve vd Lindenhoeve

Op de prachtige Veluwe, nabij Vierhouten staat de Jaap van der Lindenhoeve. Dit verblijf heeft 4 blokhutten die voor het centrale huis staan gegroepeerd. Voor het verblijf is een riant speelveld met een kampvuurplaats aanwezig. Binnen loopafstand...

De Klaproos De Klaproos

In het pittoreske Veluwse dorp Vierhouten ligt accommodatie De Klaproos, een gezellige groepsaccommodatie met zes 4-persoons slaapkamers. Als u meer personen wilt onderbrengen dan kunt u groepsaccommodatie de Klaproos combineren...

Specht Specht

groepsaccommodatie de Specht is een volledig vernieuwde groepsaccommodatie in Austerlitz (nabij Utrecht). Vanuit de accommodatie loopt u direct het bos in en geniet u van de Utrechtse Heuvelrug...

't Keldertje 't Keldertje

Achter op het terrein van de Woensberg tegen het bos aan, staat blokhutaccommodatie 't Keldertje. Door de ligging heeft u zeer veel privacy met zicht op en toegang tot een speelbos en een groot...

Pipokamp Pipokamp

De gezelligheid van een tentenkamp, maar dan in pipowagens, inclusief stapelbedden!

Krekel Krekel

groepsaccommodatie de Krekel is een volledig vernieuwde groepsaccommodatie in Austerlitz (nabij Utrecht). Door de unieke ligging, midden op de Utrechtse Heuvelrug, komt u aan natuur niets tekort...

Het Theater Het Theater

Blokhutaccommodatie het Theater op de Woensberg te Blaricum staat in het zgn. openluchttheater. Via de trap naar beneden, met aan weerzijde de zitplaatsen, vindt u de blokhutten en de recreatieruimte...

Merel Merel

groepsaccommodatie de Merel is een volledig vernieuwde groepsaccommodatie vlak bij Utrecht. Het verblijf ligt midden in het bos en ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug...

Mier Mier

groepsaccommodatie de Mier is een volledig vernieuwde groepsaccommodatie in Austerlitz (nabij Utrecht). Het groepsverblijf ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug en wordt direct omringd door bos...

Het Arie Groenevelthuis Het Arie Groenevelthuis

Groepsaccommodatie het Arie Groenevelthuis is gesitueerd op de Warandaberg, het hoogste puntje van het Gooi. Het huis, opgeleverd in 2002, is een schitterend verblijf mede door de naar buiten...

De Onderhil De Onderhil

Centraal gelegen op het terrein van De Paasheuvel staat groepsaccommodatie de Onderhil. Het houten gebouw ontleent zijn naam aan een dorpje uit een van de boeken van Tolkien. Dit verblijf heeft een eigen kampvuurplaats en directe toegang...

© Paasheuvelgroep 2011 - Sitemap - Privacy statement - Contact