Maatschappij


Paasheuvelgroep, maatschappelijk betrokken

Van oudsher heeft De Paasheuvelgroep aandacht gehad voor de minder draagkrachtige mensen in de samenleving. Deze speciale taak is sinds 1980 ondergebracht bij het fonds voor sociaal en cultureel werk Stichting Weekje Weg. Ruim 2 miljoen mensen in Nederland leven op of onder het niveau van een minimum inkomen.

Als men langdurig in zo'n situatie verkeert betekent dat "overleven". Niet deel kunnen nemen aan het arbeidsproces leidt in veel gevallen tot isolement. Gezinnen, die om financiële redenen niet op vakantie kunnen gaan, zien dat elke zomer vele Nederlanders op vakantie kunnen. Het project Weekje Weg biedt de mogelijkheid om van hun vakantie te genieten.
 

Stichting Weekje Weg

Gunt u anderen ook een weekje vakantie, steun dan Stichting Weekje Weg. We realiseren vakanties voor gezinnen en kinderen die op één of andere manier in de knel zijn geraakt. We ervaren gelukkig dat particulieren en bedrijven oog hebben voor de samenleving en vanuit die maatschappelijke betrokkenheid Weekje Weg als donateur gaan ondersteunen.

Natuurlijk zijn incidentele bijdragen ook van harte welkom! Wilt u zich aanmelden als donateur neem dan contact met ons op of stort een eenmalige bijdrage op gironummer 8280 in Vierhouten. U kunt Stichting Weekje Weg ook kiezen als doel van de opbrengst van een jubileum of ander feestje.
 

Website Stichting Weekje Weg

Wilt u meer informatie over Stichting Weekje Weg of wat u kunt doen voor mensen met een kleine portemonnee, kijkt u dan op de website van de stichting.

© Paasheuvelgroep 2011 - Sitemap - Privacy statement - Contact